Τέλος για τους Dedicated Servers και στο Aliens VS Predator?

Γενικά για games, previews, reviews, νέες κυκλοφορίες.
Post Reply
User avatar
DiM
HEAT Συντονισμός
HEAT Συντονισμός
Posts: 2626
Joined: 04 Jun 2005, 17:23
Location: Πειραιας
Contact:

Τέλος για τους Dedicated Servers και στο Aliens VS Predator?

Post by DiM » 15 Nov 2009, 05:15

Dedicated Servers: Αυτές τις δύο λέξεις εδώ και ένα μήνα τις ακούμε τόσο συχνά, που αρχίζει να γίνεται συνήθεια. Με την αρχή να κάνει το Call of Duty Modern Warfare 2 και μετά να συνεχίζει το RAGE της id Software, τα σκήπτρα τώρα παίρνει το επερχόμενο Aliens VS Predator.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του CVG λοιπόν, τα πράγματα δείχνουν όντως πολύ παράξενα για το όλο θέμα, μιας και κανείς δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρος για το εάν και εφόσον το νέο Aliens VS Predator θα υποστηρίζει ή όχι Dedicated Servers. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι είπαν με τον David Brickley της Rebellion:

CVG: Πολλοί συζητούν για το Modern Warfare 2 και την απόσπασή του από τους dedicated servers για το PC. Το AvP φυσικά θα είναι ένας μεγάλος PC τίτλος, όπως και οι προκάτοχοί του. Πως θα διασφαλίσετε ότι η PC έκδοση θα δεχθεί την υποστήριξή σας και θα κρατήσει τους PC Gamers χαρούμενους;

DB: Αυτός είναι ένας τίτλος που θέλουμε να υποστηρίξουμε βαθιά στο μέλλον. Εάν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, θα ήθελα να σας πω πως η έκδοση για το PC θα ωφεληθεί σημαντικά από το DirectX 11 και τα χαρακτηριστικά του. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι που επενδύουν στο hardware θα λάβουν το απόλυτα καλύτερο αποτέλεσμα.

Η απάντηση αυτή σίγουρα είναι θετική, αλλά δε μιλάει κάπου για το ευαίσθητο θέμα των dedicated servers. Όταν πίεσαν περαιτέρω οι άνθρωποι του CVG, για ακόμα πιο ξεκάθαρη απάντηση πάνω στο θέμα, η απάντηση ήταν η εξής:

DB: Το ένα πράγμα που μπορούμε να πούμε είναι ότι σαφώς, το να έχουμε μια τέτοια δομή είναι κάτι εξαιρετικά ακριβό. Όταν το πρώτο AvP είχε βγει, ο κόσμος το λάτρεψε.

Ξέρετε πως είναι το Internet. Είμαστε προφανώς συνηθισμένοι από το να παίρνουμε πράγματα τζάμπα μέσα στα χρόνια που πέρασαν. Υποθέτω ότι από την πλευρά μας, αυτό που μετράει για εμάς είναι ότι όταν θα παίζετε από το σπίτι σας, θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία από αυτό. Προσπαθούμε απλώς να χρησιμοποιούμε το χρόνο και τις πηγές μας με σοφό και έξυπνο τρόπο.

Αυτή ήταν μια σχετικά "ύποπτη" απάντηση, που ίσως κρύβει πολλά. Αλλά δεν έκανε για τους δημοσιογράφους:

CVG: Αυτό τελικά είναι ένα ναι ή ένα όχι στους dedicated servers;

DB: Όπως είπα, το παιχνίδι είναι ακόμα πολύ μακριά από την κυκλοφορία του, οπότε πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα για να διευκρινηστούν μέχρι τότε.

Μάλλον τελικά, αυτό πρέπει να είναι ένα όχι. Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας κρατάμε ενήμερους.


http://kotaku.com/5391324/dedicated-ser ... tor-either
Image

''ΉΤΑΝ Η ΖΩH ΜΟΥ ΚOΛΑΣΗ HΡΘΑ ΣΤΟΥΣ HEAT ΚΑΙ ΓΊΝΕ ΑΠOΛΑΥΣΗ,
ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ AΛΛΕΣ CLAN ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΟΜΟΥΝΑ.'' Clopyleft © DiM

User avatar
Ghost Rider LSOV
HEAT Συντονισμός
HEAT Συντονισμός
Posts: 1192
Joined: 17 Jun 2005, 13:51

Re: Τέλος για τους Dedicated Servers και στο Aliens VS Predator?

Post by Ghost Rider LSOV » 16 Nov 2009, 18:55

Ωπ!
Ψήνεστε για AvP; Image

User avatar
Ghost Rider LSOV
HEAT Συντονισμός
HEAT Συντονισμός
Posts: 1192
Joined: 17 Jun 2005, 13:51

Re: Τέλος για τους Dedicated Servers και στο Aliens VS Predator?

Post by Ghost Rider LSOV » 21 Nov 2009, 16:12

Όταν ρωτήσαμε την εταιρεία παραγωγής του AvP, Rebellion για third-party dedicated server support τον προηγούμενο μήνα, ήταν λίγο παραπάνω από επιφυλακτικοί με την απάντηση. Βασικά, έπρεπε να ρωτήσουμε τρεις φορές.

Τώρα επιτέλους, επικοινώνησαν με το CVG για να μας δώσουν την βέβαιη απάντηση στην ερώτηση: το AvP ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ dedicated servers στο PC. Αλληλούια.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Rebellion, Jason Kinglsley είπε σε δήλωση του: "Παρά τις φήμες, η Rebellion πάντα σχεδίαζε να υποστηρίξει dedicated servers για το AvP PC και τώρα μπορούμε επίσημα να επιβεβαιώσουμε ότι ισχύει. Η Rebellion πάντα εκτιμούσε την υποστήριξη από τους οπαδούς της. Περιμένουμε την κυκλοφορία του AvP, τόσο πολύ όσο εσείς!"

Είναι ωραίο να βλέπεις την Rebellion να κρατάει την PC κληρονομιά της. Τώρα, μόνο το Modern Warfare 2 να έκανε το ίδιο...


Πηγή:
http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=227840

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest